maandag 24 september 2012

Santiago de CompostellaBeste fietsvrienden en sponsors,
Volgend jaar willen enkele leden van Wtc De Vogelaere een rit maken naar Santiago de Compostela (Spanje).
We willen vertrekken met de fiets op zondag 1 september 2013 en keren terug per vliegtuig op zondag 22 september 2013.
“we” zijn Hans Missault,Guido Buysse en Alain De Ruyter.
Voor deze tocht is heel wat voorbereiding vereist.Daarom zijn we nu reeds begonnen met plannen en informeren.
Het is de bedoeling dat we de eerste dagen ritten van plus minus 150 km maken,naar het einde toe ritten van 100 km.
We hebben 2 rustdagen ingelast,die we eventueel kunnen vervangen door kortere dagritten.
Hans zijn schoonbroer zal ons begeleiden met zijn mobilhome, waardoor we de mogelijkheid hebben om wat comfortabeler te fietsen zonder bagage.
In de loop van volgend voorjaar is het de bedoeling om een bijeenkomst te organiseren met Rony Delanghe,dit is een collega van mij,die vorig jaar deze tocht op zijn eentje heeft gereden.
Ondertussen hebben we een spaarrekening geopend bij de Record bank van clubsponsor Bart Deruyter.Titularissen van de rekening zijn Van Canneyt Jacques en De Ruyter Alain.
Beiden moeten tekenen voor elke verrichting. Clubleden die wensen deel te nemen aan deze rit storten maandelijks 50 €  op rek nr 652-9410328-52 met als mededeling : naam en maand.
Mocht u wegens omstandigheden niet kunnen deelnemen ,krijgt u het volledige bedrag dat u gestort hebt, terugbetaald zonder interest!
Clubleden,die zich geroepen voelen om de drie musketiers te vervoegen zijn welkom.Voor alle duidelijkheid,het wordt geen wedstrijd.We willen samen fietsen en genieten van deze rit.Elkaar ondersteunen op moeilijke momenten zoals echte vrienden.U kunt op eender welk moment inschrijven,en stort dan de achterstallige maanden in 1 keer.De eerste storting is gepland voor maart 2012.Tegen ons vertrek zullen we dan 850 € per deelnemer hebben,zonder interest weliswaar!We zijn ook van plan een dagelijkse update te geven van onze ervaringen onderweg,zodat de thuisblijvers ons kunnen volgen!
Met sportieve groeten,
De Ruyter Alain

Geen opmerkingen:

Een reactie posten