woensdag 18 september 2013

DAG 18 : PORTOMARIN-SANTIAGO DE COMPOSTELA:98KM


Ola, ola radio Compostela voor de laatste maal uit “Speen”

http://www.youtube.com/watch?v=_lnQEpyhvnM

Vandaag de laatste vlucht voor onze reisduiven, 98km scheiden ons van de kathedraal.  Den enen was al wat frisser dan den anderen aan de ontbijttafel, zou het laatste loodje dan toch beginnen wegen. Er zijn nog een aantal venijnige hellinkjes te overwinnen.  Op het middaguur hebben we onze laatste roadstop gehouden en de innerlijke mens versterkt met een 7-tal pizza grandes. 
In volledige trance, opperste concentratie en totaal stilzwijgen, naar de geest van de Heilige Jacobus, malen we de laatste kilometers af.  En als 6 gladiatoren, na het leveren van een zware strijd, maar intens gelukkig, draaien we het immense plein voor de Kathedraal op, waar we in de armen van het support team vliegen.  Bij deze Greta, Martin en wondersoigneur Marc van harte bedankt vanwege jullie rennertjes.
Wij willen van deze gelegenheid gebruik maken om onze sponsors nog eens extra in de verf te zetten : de firma De Witte (bedankt voor de wielerkledij, wij oogden als een professioneel wielerteam), de firma Valcke ( bedankt voor de vrijetijdskledij, na de werkuren presenteerden we ons als een stevig geheel), Assuplan bedankt voor het drukwerk.

Onze trouwe luisteraars zullen we missen, daarom geen vaarwel, maar tot…… hou de blog in het snotje.

De mensen die de vierklaver reeds gesteund hebben, eveneens bedankt en de mensen die de vierklaver nog een financieel duwtje willen geven, ga gerust uw gang.  Het eindbedrag van onze boetetocht zal symbolisch overhandigd worden op Bogaarde kermis op zondag 6 okt 2013 om 14u00 alle luisteraars welkom.

HASTA LUEGO DE COMPOSTELABIKERS

fotos dag 18:http://www.flickr.com/photos/96109637@N03/sets/72157635618941786/

Uw wielercommentatoren Marc Wuyts en geert Van Lombeek uit “Speen”

1 opmerking:

  1. VanHarte aan de velomannekes ,das ene prestatie zene.Ewel da hadden wij nie verwacht ,maar vooroordelen ;-)

    Dus na al die kilometers fietsen , nu op de knieën rond de katedraal en al jullie zonden zijn vergeven.

    Grtz Ria Bono Barry

    BeantwoordenVerwijderen