zaterdag 7 september 2013

DAG 7:ROCHEFORT-TALARIS:144KM
Radio Compostela met de volgende episode van onze roadmovie

Een kamer met airco, een goed bed en een kamergenoot die vergat te snurken, bezorgden onze Marc Wuyts de nacht van zijn leven.  Gisteren aangekondigd bezoek uit het verre België van Hanske zijn ma en haar Franske, onze voorraad hoppesap terug op peil
Vandaag ook de kleine en de grote oversteek gewaagd, eerst met een kleine veerpont over de Charente en daarna in Royan de ferry genomen om de monding van de Gironde te overbruggen, een klein halfuurtje varen. De meesten gedroegen zich als echte zeebonken, allen die willen te kaperen varen moeten mannen met baarden zijn.
Met zicht op zee, op de promenade te Soulac-sur-Mer de allerbeste pasta ter wereld gegeten, chapeau cookies!
Daarna doorkliefden de bikers als een geoliede machine het desolate landschap van Des Landes,bos,bos,bos,bos ….bos 56 km stop.
Hourtin-plage is dan ook een welgekomen rustplaatsje, veel surfers en zelfs nen Hollander vond de weg hiernaartoe, toen ondergetekende zei “le mer est bleu, antwoorde hij, ja mijn moeder is blauw.
Ondertussen werd slaping gevonden in Talaris, Greta en Martin zorgen voor het goede verloop, van deze pelgrimstocht, koken, wassen, plassen allemaal doen ze dit met hart en ziel, om te zorgen dat onze jongens de eindmeet halen.
Morgen gezond weer op.

 
Uw wielercommentatoren Marc Wuyts en Geert van Lombeek uit “Vrankrijk”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten