dinsdag 10 september 2013

DAG 10 RUSTDAG BIDARRAYIci ici radio Compostella groet u, voor de laatste maal uit” Vrankrijk”

https://www.youtube.com/watch?v=eoHjQs6C4UY 

Gisterenavond decompressie na een week van zware fysische inspanning, de remmen even losgegooid, na een paar bekertjes rosé d’anjou kwamen de tongen los en werden iedereen zijn legeranekdotes nog eens grondig opgefrist.
Alain had het gisteren moeilijk, een serieuze rit, om 20u00 had hij pijn in de kuiten en om 22u00 nog altijd, deze morgen situeerde het pijngevoel zich ietwat hoger namelijk tussen de oren, het gejank van de kater vierde hoogtij.
Bontempi ijverig als altijd, naast kuisen, de camionette herorganiseren, goede raad in het rond strooien, neemt hij zijn taak als 2de persfotograaf zo ernstig dat hij gisterenavond voor het zoeken van de juiste cadrage tussen de sporen belandde.

Wegens weersomstandigheden ontbijt op bed, allemaal samen gezellig rond Guido’s bed, à la guerre comme à la guerre. Vervolgens  op verkenning naar St.Jean-Pied-de Port, het Franse stadje aan de Spaanse grens, waar alle Europese Caminos samenkomen.  Daar hebben we de culinaire geneugten van een plaatselijk toprestaurant met een sanitaire instelling die ook dienst deed als superette (zie ook foto’s)
Speciaal voor u luisteraars een extra item, een radiowedstrijd met schitterende prijzen, deelname is gratis, voor iedereen die ons volgt op deze zender. Rara, rara, welke benen horen bij welke wielrenner, u kunt deelnemen via ons gastenboek, vergeet zeker uw naam niet te vermelden, want de hoofdprijs is een voetreis naar Compostela van 90 dagen geschonken door de firma Valcke en de 2de prijs een draagbare kleurenstylo geschonken door assuplan.

foto's dag 10: http://www.flickr.com/photos/96109637@N03/sets/72157635462949659/
Uw wielercommentatoren Marc Wuyts en Geert Van Lombeek uit “Vrankrijk” morgen hopelijk uitzending vanuit “Speen”Geen opmerkingen:

Een reactie posten