dinsdag 3 september 2013

DAG 3 BRETEUIL – EVREUX 127 KM

 Radio Compstella  SENSATIE SENSATIE spectaculaire inval in rennershotel te Breteuil

De eerste slachtoffers waren Rino van Hooreweder en Alain De Ruyter die bij verrassing van hun bed werden gelicht.Bij van Hooreweder werd op het lichaam niets gevonden, waarschijnlijk kon hij in een flits nog enkele verboden middelen verdoezelen; hij deed juist een sanitairke.

Bij de Ruyter was het andere koek, bij het doorzoeken van zijn persoonlijke spullen werden tal van illegale producten aangetroffen, waaronder 125 gram pure speed. In het peleton noemen ze hem dan ook “speedy gonzales”, Speedy werd geboeid afgevoerd en kon enkel vrijkomen na het betalen van een borgsom  van enkele duizenden euro’s.

Ook op de kamer van Hans Missault en Briek Sierens viel men binnen, hiervoor werd versterking gevraagd aan de gendarmerie, daar vooral Missault bekend staat wegens weerspannigheid echter met het hart op de juiste plaats.  Toen men de whereabouts controleerde van Sierens, zat hij met een gaatje van 12 uur.  Waarschijnlijk had hij deze nacht het hotel verlaten om de lokale vrouwelijke bevolking te versieren en zijn talenten erop bot te vieren, wat uiteindelijk wishful thinking bleek.  Daar ondergetekende eveneens de nacht doorgebracht heeft in hetzelfde konvent en geen gehijg en gekreun heeft kunnen constateren.

Ondertussen waren Guido Buysse en Geert Van Lombeek getipt over de inval van de dopingcommissie en probeerden via een achterpoortje uit het hotel te vluchten. Helaas werden beiden bij de kraag gevat, Buysskens fiets werd aan een grondige controle onderworpen en in het kader werd een motortje gevonden, erger nog bleek dat  deze extra aandrijving geconstrueerd werd met onderdelen van de firma Valcke, zijn materiaal werd onmiddellijk aangeslagen en Buysse wordt nu geparkeerd op de bagagedrager.

Bij Van Lombeek werd een bloedstaal genomen, zijn hematocriet lag veel te hoog, alhoewel hij zelf beweerde, dat hij verkouden was en daarom een siroopje nam,  0.0000000005 is echter niet genoeg om hem uit de wedstrijd te nemen.  Het UCI verschalken door het tonen van zijn perskaart was echter niet voldoende, er diende een som onder tafel betaald te worden om hem vrij te krijgen.

Het zuurstoftentje in de mobilhome werd eveneens aangeslagen, de tocht voor de Compstelabikers wordt steeds zwaarder, ze zullen nu verder moeten rijden op enkele sneden droog brood en een occasioneel wespje.


                     Uw verslaggevers Marc Wuyts en Geert Van Lombeek uit “Vrankrijk”


Foto's Dag 3:http://www.flickr.com/photos/96109637@N03/sets/72157635366304550/


 

1 opmerking:

  1. Ik wist het hé, er zitten daar straffe gasten tussen. We gaan pleiten voor nen enkelband, is't goe ?? Maar hoop doet leven, in Compostella kunnen jullie biechten.
    Blij dat jullie zich amuseren, nog heel veel succes en een goede terugreis (maar is nog beetje te vroeg daarvoor). De Wittekes (Frank, Anje, Mathias en nog 2 volgers (in't kader van Compostella hé)

    BeantwoordenVerwijderen