donderdag 5 september 2013

DAG 5 KONINGINNERIT LE MANS-CHOLET 182KmHallo,hallo radio Compostella vanuit “Vrankrijk

Om 7u45 al lopend naar de fiets : nen Le Mans start, hopelijk duurt deze rit geen 24uur. Na een suggestie van uw wielercommentatoren werd de route op professionele wijze aangepast en werd voor de meer pittoreske wegen gekozen om de zware verkeersaders richting Angers en Nantes te vermijden. De dorpjes langs de rivier de Sarthe leken een perfecte keuze.

Een” stuutje” verorberd in Cantenay-Epinard, nen keer op” d’horloge” gekeken en terug op weg richting Loire,waar we in Ingrandes net over de brug een heus strand ontdekten incluis parasolletjes met bistro, nen stella en één perrier in de krop en de dwangarbeiders van de weg kruipen terug op hun ijzeren ros.

De spreekwoordelijke laatste loodjes wegen inderdaad het zwaarst,maar samen uit samen thuis en onze vedetten helpen elkaar over de eindstreep in Cholet.

De plaatselijke farmacie zal morgenvroeg enkele Belgische klanten kennen , de broekzalf zal hoogstwaarschijnlijk per emmertje aangekocht worden, want den derrière begint slijtage te vertonen.

Uw wielercommentatoren Marc Wuyts en Geert van Lombeek uit “Vrankrijk”

foto's dag 5:http://www.flickr.com/photos/96109637@N03/sets/72157635397595060/1 opmerking:

  1. Brientje zal het graag horen dat jullie ook een LeMans startje hebben gedaan. het is super tof jullie te kunnen volgen, ge doe da super goed en vooral blijven genieten zou ik zeggen
    marij en co

    BeantwoordenVerwijderen